INTERDANSA

 

 

Interdansa - Ferran Arias i Maite Garriga, som una escola de ball i dansa que obrí les seves portes el juliol de l’any 2000, després de 5 anys d’experiència en activitats extraescolars, cursos a centres cívics i culturals i activitats organitzades per Ajuntaments. En el transcurs de la nostra trajectòria hem anat introduïnt diverses disciplines de dansa i ens hem convertit en un centre de formació multidisciplinar, polivalent i actualitzat. El professorat de l'escola és especialitzat en cada matèria perquè els alumnes aprenguin amb qualitat i professionalitat i al mateix temps de forma lúdica i plena.
 
El nostre centre ha esdevingut l'escola amb més anys d'experiència, més gran i multidisciplinar de La Garriga. Les instal.lacions: de parquet i climatitzades, consten de 570m2  ( 4 sales ) que ens permeten oferir uns espais immillorables per a ballar i ampliament diàfans per gaudir de la Dansa.
 
A la vegada, la nostra escola,  fou la impulsora del Club de Ball Esportiu La Garriga (l’any, 2001), reconegut per la Federació Catalana de Ball Esportiu i per la “Federación Española de Baile Deportivo”,  i inscrita en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya. Així mateix el CBE La Garriga és una Entitat Esportiva Municipal de l’Ajuntament de La Garriga.
 
 
 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí