Las clases - 20 anys de ball i dansa

Un espai que cuida i estima la Dansa i, sobretot, les persones.
Una espiral de moviment, de ritme i de vida....

Interdansa neix el 3 de Juliol de 2000, amb l’objectiu de ser un espai destinat a l’ensenyament i la promoció del Ball i la Dansa a través de la Formació, la Creació i la Difusió.

Ara fa 20 anys, doncs, va néixer a La Garriga la nostra escola, on s'imparteixen  diferents disciplines de dansa, donant l'oportunitat a totes aquelles persones que ho desitgin, de poder gaudir tant de manera lúdica com de formació de la dansa molt a prop de casa.

A les nostres classes treballem la tècnica, l'elasticitat, la consciència corporal, la creativitat, la improvització, els valors de l'esforç, la dedicació i la constància, el ritme, la coordinació de moviments, la il·lusió i la passió per la dansa.

Una tasca important que s'ha dut a terme durant aquests 20 anys ha estat la de formació per a infants, que, a partir dels 2 anys, de manera divertida els ha anat endinsant en un món desconegut i màgic aportant-los molta riquesa, tant a nivell corporal com emocional.

La dansa apropa els infants, joves i adults a compartir, relacionar-se amb els altres i conèixer, al mateix temps, el seu propi cos. És un orgull per a l'escola haver crescut amb molts d'ells i elles que, des dels primers anys, ens han acompanyat i encara avui, segueixen formant-se amb nosaltres.

Una de les prioritats de l'escola, des dels seus inicis, ha estat la d'oferir un ampli ventall d'activitats per a tothom, petits i grans, que vulguin endinsar-se en aquest món: el de la dansa, ja que ballar no ha de tenir cap limitació per edat ni de cap altra mena.

Donar a conèixer el ball i la dansa és una tasca important per a nosaltres, cuidant les persones i donant-los la opció de gaudir de cadascuna de les tècniques. La dansa és un autoconeixement del nostre cos, físic i emocional.

En aquests anys, l'escola ha anat creixent en molts sentits i  s'ha anat expandint pel territori i, avui dia, tant alumnes adults com infants procedeixen d'arreu de la comarca.

Aquests 20 anys d’escola, de ritme i de vida,  s'han aconseguit amb molt d'esforç i il·lusió per part de l’equip humà de l’escola i ho fem des de la professionalitat i l'estima cap als alumnes i les famílies.


Gràcies a tots els que heu fet possible aquests 20 anys!

Ferran i Maite

 

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí