Maite Garriga

Directora

  Granollers, 1973

Directora i coordinadora de Interdansa.

Entrenadora de Ball Esportiu titulada per la FEBD i tècnic esportiu de la FCBE.

Jutge Nacional titulada per la FEBD.

Inicià la seva carrera de ball  l'any 1993. El juliol de l’any 2000 fundà juntament amb la seva parella, Ferran Arias, l’Escola de Dansa i Balls de Saló Interdansa.

Fou membre de la junta directiva, tresorera i fundadora de l’actual Federació Catalana de Ball Esportiu i ha estat durant 14 anys  presidenta del Club de Ball Esportiu La Garriga des de la seva fundació, l’any 2001.

Entre els seus mèrits esportius destaquen les següents fites: Guanyadora del “Challenge Nacional Standard, 2005”, Campiona de Catalunya de Balls Standard 2006, subcampiona de Catalunya de balls Standard 2007 i 2008; Campiona d’Espanya de Balls Standard Senior 2008 i 2009; 19è lloc en el Campionat del Món Senior Standard a Kingston (Canadà). 3º Classificats Campionat Espanya Standard 2012 Bilbao.

Directora i Monitora titulada en Temps de Lleure Infantil i Juvenil per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 

Volver

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí